Om oss


Vi brinner för företagsstädning

Städlycka är ett starkt och dynamiskt företag med kunnig, engagerad personal som tar sig an varje städuppdrag med effektiva städmetoder och modern utrustning. Det är sammanhållningen, de gemensamma ambitionerna och den goda stämningen som gör oss på Städlycka så framgångsrika, vi har alltid ett slutresultat av hög kvalitet som ledstjärna och vi är inte nöjda förrän du som vår kund är mer än nöjd.

Flexibilitet

En viktig sak när man erbjuder tjänster som företagsstädning i Lund i dag är att man är flexibel. Vi erbjuder företagsstädning även utanför ordinarie arbetstid, så att vi kan städa när ni gått hem och därmed slipper vara ett störningsmoment.

När vi pratar om flexibilitet så är det inte bara arbetstiderna vi menar utan också de tjänster vi erbjuder. Vi är flexibla när det gäller alla uppdrag – det är ni som bestämmer vad som behöver göras i era lokaler och eventuellt utomhusområden. Vi arbetar därefter enligt era direktiv.

Ni har alltid möjlighet att när som helst ändra era direktiv om ni känner att något saknas, eller att något kanske inte behövs.

Mer än företagsstädning

Städlycka är experter på företagsstädning och erbjuder vår tjänster till stora som små företag inom både privat och offentlig sektor, men det betyder inte att det är det enda vi gör. Vi städar även åt privatpersoner och samma flexibilitet gäller. Vi kan till och med hjälpa till med andra hushållsnära tjänster som strykning och matvaruhandling om så önskas.

Varmt välkommen till oss på Städlycka!

Kontakta oss!

Välkommen till oss!

Städlycka AB

Sunnanväg 2 J
222 26 Lund

0735-73 27 21
0735-73 26 92
info@stadlycka.se

100% Garanti

© 2023 Företagsstädninglund.se. Alla rättigheter förbehållna.