Våra tjänster


Företagsstädning

Företag sköts i regel från företagslokaler och det kan handla om stora lokaler med flera rum, gemensamma utrymmen, toaletter, trapphallar och kanske en uteplats. Eller så kan det handla om ett lite, begränsat utrymme. Det spelar oss ingen roll om era företagslokaler är många och stora eller en liten vrå – vi ser till så att de är rena och fräscha och inbjudande att arbeta i.

Vi brukar se till så att samma städare/städteam kommer och städar varje gång och skulle någon ändring behöva ske så meddelar vi er detta i förväg. Det ska kännas tryggt att låta våra städare göra fint i era lokaler. Vi lägger gärna upp en plan med er där alla delar av städningen finns med. Kanske behövs vissa saker ofta och andra mer sällan – vi ser till så att er städplan fungerar med era behov och önskemål.

Vi städar åt privatpersoner också

Städlycka ägnar sig inte bara åt företagsstädning – vi städar åt privatpersoner också! Det finns få saker i vardagen som slår känsla av att komma hem efter en lång arbetsdag och mötas av ett skinande rent hem. I dag, när så många har så ont om tid och så lite lust att ägna den lilla fritid man har åt hushållsgöra, så är det en mycket värdefull investering att skaffa lite städhjälp.

Vi städar hos dig efter dina direktiv, så ofta som du önskar. Kontakta oss på Städlycka så lägger vi upp en städplan som gör ditt liv lite lättare och roligare.

Kontakta oss!

Välkommen till oss!

Städlycka AB

Sunnanväg 2 J
222 26 Lund

0735-73 27 21
0735-73 26 92
info@stadlycka.se

100% Garanti

© 2023 Företagsstädninglund.se. Alla rättigheter förbehållna.