Om oss


Vi brinner för företagsstädning

Ryderiet är ett familjeägt och dynamiskt städbolag med kunnig, engagerad personal som tar sig an varje städuppdrag med effektiva städmetoder och modern utrustning. Vi har över 30 års erfarenhet inom städbranschen och vår filosofi är att hålla det småskaligt och familjärt för att ge dig den uppmärksamhet och utförandet som du förtjänar. Det är sammanhållningen, de gemensamma ambitionerna och den goda stämningen som gör oss på Ryderiet så framgångsrika. Vi har alltid ett slutresultat av hög kvalitet som ledstjärna och vi är inte nöjda förrän du som vår kund är mer än nöjd.

Flexibilitet

En viktig sak när man erbjuder tjänster som företagsstädning i Skåne i dag är att man är flexibel. Vi erbjuder företagsstädning även utanför ordinarie arbetstid, så att vi kan städa när ni gått hem och därmed slipper vara ett störningsmoment.

När vi pratar om flexibilitet så är det inte bara arbetstiderna vi menar utan också de tjänster vi erbjuder. Vi är flexibla när det gäller alla uppdrag – det är ni som bestämmer vad som behöver göras i era lokaler och eventuellt utomhusområden. Vi arbetar därefter enligt era direktiv.

Ni har alltid möjlighet att när som helst ändra era direktiv om ni känner att något saknas, eller att något kanske inte behövs.

Mer än företagsstädning

Ryderiet är experter på företagsstädning och erbjuder våra tjänster till stora som små företag inom både privat och offentlig sektor, men det betyder inte att det är det enda vi gör. Vi utför alla typer av städtjänster och fönsterputsning till både företag och privatpersoner. Samma flexibilitet gäller även för dessa uppdrag. Vi kan till och med hjälpa till med andra hushållsnära tjänster som strykning och matvaruhandling om så önskas.

Varmt välkommen till oss på Ryderiet!

Kontakta oss!

Välkommen till oss!

Ryderiet

0768-87 65 78
[email protected]


Nöjda kunder

Nöjda kunder

© 2024 Företagsstädninglund.se. Alla rättigheter förbehållna.