Våra tjänster


Företagsstädning

Företag bedrivs vanligtvis från företagslokaler, som kan vara stora utrymmen med flera rum, gemensamma ytor, toaletter, trapphallar och kanske en uteplats. Alternativt kan det röra sig om ett mindre, begränsat utrymme. Oavsett om era företagslokaler är stora och omfattande eller en liten vrå, ser vi på Ryderiet till att de är rena, fräscha och inbjudande att arbeta i.

Vi strävar efter att skicka samma städare eller städteam varje gång, och om någon ändring behöver göras meddelar vi er i förväg. Det ska kännas tryggt att låta våra städare göra era lokaler rena och välkomnande. Vi tar gärna fram en plan tillsammans med er där alla delar av städningen ingår. Kanske behöver vissa saker utföras oftare och andra mer sällan – vi ser till att er städplan fungerar i enlighet med era behov och önskemål.

Vi städar även åt privatpersoner

Ryderiet fokuserar inte enbart på företagsstädning – vi städar även åt privatpersoner! Det finns få saker i vardagen som slår känslan av att komma hem efter en lång arbetsdag och mötas av ett skinande rent hem. Idag, när så många har brist på tid och så lite lust att ägna den lilla fritid man har åt hushållsgöra, är det en mycket värdefull investering att skaffa lite städhjälp.

Vi städar hos dig enligt dina direktiv, så ofta som du önskar. Kontakta oss på Ryderiet så lägger vi upp en städplan som gör ditt liv lite lättare och roligare.

Kontakta oss!

Välkommen till oss!

Ryderiet

0768-87 65 78
[email protected]


Nöjda kunder

Nöjda kunder

© 2024 Företagsstädninglund.se. Alla rättigheter förbehållna.